Varningstält PULS

Våra tält används av Polis, Räddningstjänst och andra yrkesgrupper som arbetar ute på våra vägar. Vi har lång erfarenhet av tillverkning av tält och all produktion sker i egna lokaler i Sverige. När du köper ett tält av oss kan du vara säker på att det uppfyller och överträffar de krav myndigheter ställer på denna typ av produkt. Med egen produktion kan vi garantera snabba leveranstider och god service. 
Vi specialtillverkar även våra varningstält efter våra kunders behov. Kontakta oss för utformning och designförslag. 
Alla våra tält med budskap i form av Transportstyrelsens märken uppfyller självklart föreskrifterna enligt vägmärkesförordningen.

NYA VÄGMÄRKEN från 1:a december 2017!
Nu kommer ett nytt vägmärke som varnar för olycka. Regeringen har beslutat om flera ändringar i vägmärkesförordningen och därför har
Transportstyrelsen tagit fram nya vägmärken. Allt för att skapa tydliga och tillgängliga regler för trafikanter och myndigheter.

Vägmärke A41, varning för olycka, är helt nytt.
Varningsmärket visar en vält bil. Det ger en snabbare förståelse än text. Generellt är symboler lättare att avläsa även för den som inte kan svenska, säger Niclas Nilsson, utredare på Transportstyrelsen. (Delar av text från Transportstyrelsens hemsida)

 

Visa: Lista / Rutnät
Visa:
Varningstält PULS
Våra tält används av Polis, Räddningstjänst och andra yrkesgrupper som arbetar ute på våra väga..
Sweden Rescue AB © 2018