Battenburg

Battenburg
Battenburg Battenburg Battenburg Battenburg Battenburg
Art.nr: 3004
Tillgänglighet: Beställningsvara

Vi säljer och monterar material till fordon som märks ut med Battenburg. Allt material är från tillverkaren Avery och uppfyller och överträffar alla krav på reflektionsvärde och synlighet. Kontakta oss för utformning gällande era fordon.

Vi specialtillverkar och hjälper även många företag med olika typer av designer på Battenburg för att tillgodose våra kunders önskemål för att behålla eller i många fall förstärka företagsprofilen.

Alla enskilda bitar i Battenburgmönstret har ett individuellt nummer och en bestämd plats för montering vilket underlättar vid en skada där en bit av folien måste bytas ut. På detta sätt behöver man inte beställa en helt ny sats.

 

  • Vår Battenburgutmärkning från Avery levereras i numrerade satser med tillhörande ritning för enkelt montage och eventuell komplettering av reservdelsbitar vid t.ex. en plåtskada.
  • Averys fluorescerande prismatiska orangea reflexfolie är pigmentbaserad vilket innebär en avsevärt högre dageffekt jämfört med andra fabrikat som inte använder denna teknik. Skillnaden är slående vid en direkt jämförelse.
  • Som alla Averys prismatiska reflexfolier behåller folierna högsta möjliga reflektion oavsett monteringsriktning, något som är unikt och patenterat av Avery.
  • Samtliga Battenburg-bitar kantförseglas vid tillskärning. Detta hindrar smuts och fukt att krypa in i reflexmaterialet vilket annars skulle försämra reflektionen och förkorta materialets livslängd avsevärt.
  • Vid en eventuell skada på Battenburg-bitarna på grund av t.ex. en plåtskada så får vi snabbt fram utbytesbitar då varje bit är numrerad för snabb återanskaffning.
Sweden Rescue AB © 2018